Stage: Social Media / Facebook marketing/ SEO specialist / Linkbuilder/PR

Stage:
Social Media / Facebook marketing/ SEO specialist / Linkbuilder/PR

Je Functie
Heb jij zin om een start-up NGO (Non Governemental Organisation) te helpen groeien? Ben jij geschikt om zelfstandig een goede onlinecommunicatiestrategie op te zetten en uit te voeren? Weet jij hoe we onze relaties online slim kunnen benaderen en activeren? Ben je geboeid door wat je met communicatie kunt bereiken?
Weet jij wat er trending is op social media? Weet jij alles over social media en ben je een actief gebruiker, op zoek naar een uitdagende stage/ afstudeerstage? Spreek en schrijf je goed Engels? En misschien zelfs Berbers uit Zuid Marokko? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Onze projecten maken middels duurzame perma cultuur en sociale ondersteuning aan de dorpsgemeenschappen in het Marokkaanse Atlasgebergte het gebied weer leefbaar. Voor meer info over de organisatie, haar doelen en haar werk zie www.perma-atlas.com of check onze Facebookpagina Perma Atlas.

Wij geven jou graag de kans en de ruimte om ons te helpen met een effectief online communicatieplan. Je krijgt de vrijheid om een social media strategieplan voor ons te maken, en deze hands-on te implementeren. Je kan dus direct hetgeen wat je onderzocht en gepland hebt in de praktijk brengen.

Tijdens je onderzoek bekijk jij welke social mediakanalen voor onze verschillende relatiegroepen geschikt zijn en hoe deze optimaal ingezet kunnen worden.
Jij weet alles over SEO en hoe wij beter gevonden kunnen worden op Google.

Jouw profiel
Jij weet alles over Facebook marketing/advertising. Je weet hoe wij optimaal gebruik kunnen maken van de online- en social media marketingtools. En je kan dit ook implementeren. Zodat we direct resultaat kunnen behalen

 • We zijn op zoek naar een creatieve kop, die weet van aanpakken. Bijna iedere dag brengt iets nieuws, dus je moet snel kunnen schakelen en breed inzetbaar zijn.
 • Je hebt een relevante opleiding (communicatie/ media), HBO of WO.
 • Je bent proactief en weet van aanpakken
 • Je hebt affiniteit met mileu- en duurzaamheidvraagstukken
 • Je werkt graag samen met collega’s maar je kunt ook zelfstandig aan de gang
 • Je bent flexibel en enthousiast
 • Kennis van de Marokkaanse gemeenschap kan een pre zijn
 • HBO of WO niveau in communicatie, online media, mediastrategie

In deze stage zal je dagelijks bezig zijn met

 • Het maken van een online strategisch communicatieplan en het doen van het daarvoor noodzakelijke onderzoek
 • Het schrijven en plaatsen van content op de social media van de organisatie (twitter, Facebook en LinkedIn).Het bijhouden en creëren van relevante content voor de diverse kanalen
 • Regelmatige Google Analytics en SEO-analyse, – rapportage en –optimalisatie
 • Regelmatige rapportage over het groeiende aantal volgers van de social mediakanalen en de ontwikkeling van de interactie met onze diverse doelgroepen
 • Het schrijven van nieuwsberichten voor de website
 • Meewerken aan verschillende PR-activiteiten

Indien de tijd het toelaat, overige gerelateerde taken ter ondersteuning van communicatie. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van blogs, pers- en nieuwsberichten, maken en inpassen van een nieuwsbrief in het mediaprogramma en het uitvoeren van e-mailmarketing met Mailchimp. Meewerken aan marketingcampagnes en meedenken over nieuwe ideeën.

Tijdens deze stage krijg je de kans om jezelf op vele fronten te ontwikkelen. En je netwerk uit te breiden in de wereld van non-profit organisaties op het gebied van ontwikkelingswerk. Deze werkstage zal goed staan op je CV.
Wij houden van een leuke werksfeer, ruimte voor initiatief en creativiteit en veel verantwoordelijkheid in een klein en gezellig internationaal en interdisciplinair team met ervaren professionals.

Qua dagindeling en tijden zijn we flexibel. En werkt het even niet zo lekker op ons kantoor in Amsterdam? Dan verplaats je naar een plek waar je productiever bent. Zelfstandigheid staat hoog in het vaandel.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Neem dan contact op via: info@perma-atlas.com of bel voor meer informatie naar: 06-24220827